ALUMINIUM RAMEN

Doorslaggevend in de keuze voor alu ramen is formaat, kleuraanbod, en de stijl van je woning. Slanke aluminium ramen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Optimale isolatiewaarde, hoogwaardige kleurlakken met hoge weerstand.

KENMERKEN ALUMINIUM

Een toonbeeld van design en elegantie.

Aluminium ramen zijn licht, sterk en slank. Daarom kiezen mensen vooral voor aluminium ramen als het om grote raampartijen gaat. We bieden heel wat kleuren en kleurcombinaties. Maak een afspraak en bespreek je wensen met ons.

Enkel voordelen op een rij:

  • Licht, sterk en slank

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Ongevoelig voor weersinvloeden

  • Van modern tot klassiek, alle vormen mogelijk

  • Mogelijk in elke kleur naar keuze

  • Optimale thermische isolatie en geluidsisolatie

STIJL & VORM

Van speels klassiek tot strak modern, de keuze is enorm!
Kom langs en laat je wegwijs maken in de mogelijkheden.

Dritto-kaderreeks: Voor de liefhebbers van minimalisme

Bij de Dritto-kaderreeks zijn de raamvleugels niet zichtbaar, voor een ultraslank resultaat. Deze reeks bevat de volledige technische knowhow van Profel, zodat u ook qua comfort, isolatie en veiligheid op beide oren kan slapen.

Recto-kaderreeks: Vlak ontwerp met rechte hoeken

Een vlak ontwerp, rechte hoeken… meer heeft de Recto-reeks met Fino-vleugel niet nodig om een ultraslanke en krachtige look te creëren die onmiddellijk in het oog springt.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Orio-kaderreeks: Tijdloze schoonheid

De aluminum ramen uit de Orio-reeks met zijn echte all-rounders. Wat ook uw favoriete bouwstijl is: ze passen zich overal perfect aan.

Oriobloc-kaderreeks: De bekroning van elk type woning

De aluminum ramen uit de Oriobloc-reeks zijn echte all-rounders. Wat ook uw favoriete bouwstijl is, ze passen zich overal perfect aan. De verdiepte structuur van het Oriobloc-raamkader zorgt ervoor dat uw ramen extra worden geaccentueerd

Lago-kaderreeks: Verfijning met een karakter van staal

Wilt u de geraffineerde architectuur van uw woning in de verf zetten? Dan wordt u zeker aangetrokken door de ranke en slanke Lago-ramen.

Lagobloc-kaderreeks: Vlak ontwerp met rechte hoeken, het ideale raam voor BEN-woningen

Een vlak ontwerp, rechte hoeken… Het ideale aluminium raam voor BEN-woningen. De verdiepte structuur van het Lagobloc-raamkader zorgt ervoor dat uw ramen extra worden geaccentueerd.