DE ZORGELOZE WEG NAAR UW NIEUWE RAMEN EN DEUREN

1 AFSPRAAK MET EEN PROFEL EXPERT 

U kiest en daarbij staat u nooit alleen. Bij De Doncker luisteren wij naar u en uw wensen. Inspiratie nodig? Kom naar onze toonzaal en ontdek met eigen ogen het ruime Profel gamma. 

3U ONTVANGT VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE 

Kwestie van een helder zicht op de prijs van uw project te krijgen. Na grondige analyse van uw wensen en huis kunnen we een realistische inschatting van de kosten maken. Bij nieuwbouw volstaat hiervoor uw bouwplan. Renoveert u? Wij komen bij u ter plaatse voor een nauwkeurige analyse en opmeting. 

5EEN GOEDE ORGANISATIE IS HET HALVE WERK 

Moet uw aannemer nieuwe raam- of deurdorpels voorzien? Of hebt u een elektricien nodig voor extra stopcontacten die uw elektrische rolluiken of screens doen werken? We bezorgen u graag de nodige geheugensteuntjes. 

7WIJ BEREIDEN U VOOR 

De Doncker Dirk garandeert u een helder overzicht en neemt tijdig contact met u op voor de definitieve plaatsingsdatum van uw nieuwe ramen en deuren. Dankzij onze tips verloopt de plaatsing van uw nieuwe ramen en deuren als een fluitje van een cent. 

9WIJ BLIJVEN VERANTWOORDELIJK 

Geniet van uw nieuwe ramen en deuren. Maar check ze ook een keer. Merkt u wat op? Laat het ons snel weten. Want een perfecte afwerking is onze verantwoordelijkheid én onze trots. Om het plaatje compleet te maken, bezorgen we u ook de juiste onderhoudsvoorschriften en de garantiebepaling.

2U KRIJGT OBJECTIEF ADVIES 

Pvc, aluminium, hout of een combinatie ervan. Samen met u maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. Op basis van uw verwachtingen, stijl van uw woning, wensen en budget zoeken we naar de beste oplossing op uw maat. 

4U HAKT DE KNOOP DOOR 

En kiest voor Dirk De Doncker.
Een plus voor uw gemoedsrust, want vanaf hier is het aan ons. 

6WIJ METEN OP 

Tijd voor de definitieve opmeting en technisch overleg. Voor ons is dit een must. Want met theoretische maten bestellen, zorgt alleen maar voor misverstanden. Tijdens deze opmeting nemen we nog eens de volledige bestelling samen met u in detail door. Nadien gaan onze productielijnen binnen de kortste keren voor u draaien. 

8WIJ PLAATSEN UW NIEUWE RAMEN EN DEUREN 

Met de glasheldere belofte dat uw woning heilig is voor ons. We respecteren uw woning en hebben maximaal respect voor uw privacy. We laten geen puinhoop achter. Integendeel, uw huis ziet er dankzij onze ramen en deuren nadien een stuk beter uit.