Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS
PROVIT draaiventilatieroosters zorgen voor natuurlijke aanvoer van verse lucht in droge ruimtes en voldoen volledig aan de huidige EPB-norm. De perfecte water- en winddichtheid wordt gegarandeerd door de 4 borsteldichtingen die op hun beurt voorzien worden van een kunststof extra tochtwerende vin.PROFEL draaiventilatieroosters kunnen toegepast worden bij kunststof-, aluminium- en houten ramen en deuren. PROFEL draaiventilatieroosters worden bediend met een hendel of d.m.v. een stang en zijn traploos regelbaar.

Beschikbare uitvoering: gemonteerd op het glas of op een tussenstijl.

 

PROVIT

PROVENT ventilatieroosters zijn naargelang het type zelfregelend en variėren de inbouwdieptes van 58 mm tot 175 mm, dit voor een perfect vlakke aansluiting met het raam aan buiten- én binnenzijde van uw woning. De montage boven op het raam gebeurt op een unieke, degelijke en stabiele wijze alsook de verankering naar de ruwbouw. Bijna onzichtbaar. PROFEL draaiventilatieroosters worden bediend met een hendel of d.m.v. een stang en zijn traploos regelbaar.

Beschikbare uitvoering: gemonteerd boven op het raam.

 

PROVENT

PROCOM

PROFEL draaiventilatieroosters zijn thermisch zeer goed geļsoleerd, inbraakveilig en vrij van regeninslag. Insectenwerend door de geperforeerde binnenkap welke volledig afneembaar is voor het eenvoudig schoonmaken van het ventilatierooster. PROFEL draaiventilatieroosters worden bediend met een hendel of d.m.v. een stang en zijn traploos regelbaar.

Beschikbare uitvoering: gemonteerd geļntegreerd in de rolluikkast .

>>> MEER DETAIL

 

PROCOM

webdesign by EDITUS © 2010