Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS
Het perfecte evenwicht tussen warmte en licht. Hoewel de zon ons in een vrolijke stemming brengt, kan haar verstikkende warmte soms vervelend zijn. Geen nood: met een zonwering kan je hier wat aan doen.
Zonnetenten zijn te verkrijgen in open of cassette uitvoering, met of zonder draagbuis. Cassettetenten zijn ontworpen om het opgerolde doek te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Esthetisch ogen zo ook mooier. Het armatuur, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, is verkrijgbaar in onze standaardkleuren of in eender welke RAL-kleur. Voor grote afmetingen bieden tenten met draagbuis de geschikte oplossing. Met hun hoogwaardige aluminium knikarmen kunnen ze een uitval tot 3,5m bereiken. En met één model kunnen we tot een uitval van 4m gaan.

ZONWERING

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Er is een enorme waaier aan doeksoorten en kleuren. Het zicht naar buiten toe blijft gegarandeerd maar storende lichtstralen worden geweerd. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen.
De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft.  De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van  doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. 

SCREENS

Uw veranda kan de gezelligste plaats van uw woning zijn.  Met het natuurlijke buitenlicht waant u er zich in uw tuin. U kan er ongestoord van een stralende hemel en het landschap genieten.
’s Zomers kan de temperatuur in deze plaats echter nogal hoog oplopen.  Met een verandazonwering kan dit euvel vermeden worden en kunt u het ganse jaar door genieten van uw veranda. Met behulp van deze zonwering houdt u de temperatuur onder controle en breekt u het felle zonlicht. Door het doek boven het glas worden de zonnestralen geblokkeerd voor ze het glasoppervlak bereiken. Daardoor wordt de  zonne-energie grotendeels tegengehouden.  Dankzij de ruimte  die voorzien is tussen het doek en het glasoppervlak verkrijgt men een constante luchtdoorstroming.  Daardoor neemt de warmte van het glasoppervlak af.

VERANDAZONWERING

Rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.
Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht.
Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

webdesign by EDITUS © 2010