Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS
 
Fino: strakke lijnen tonen karakter!

Om uw woning te voorzien van een eigentijdse Ďlookí, zijn de Fino-ramen de aangewezen elementen. Het Fino-gamma kenmerkt zich door een vlak ontwerp met rechte hoeken. Dat creŽert een strakke en krachtige look met een uitermate moderne uitstraling. Uiteraard zijn de Fino-ramen technische hoogstandjes, zodat u ook qua comfort en veiligheid op beide oren kan slapen.

MEER DETAIL >>>

 

   

FINO

Rondo: veelzijdigheid is een grote troef!

Rondo-ramen typeren zich door hun afgeronde vormen, vlakke profielen en neutrale, afgeronde buitenhoeken. Ze passen zowel in een klassieke als moderne woningstijl. Dit geldt voor het complete Rondo-gamma (deuren, ramen en schuifdeuren). Bovendien is er een grote diversiteit aan beslag, toebehoren en mogelijkheden. Daarmee creŽert u een persoonlijk en uniek uitzicht van uw woning.

MEER DETAIL >>>

 

RONDO

Ellips: Topkwaliteit met een speelse toets!

Ellips-ramen vallen op door hun uitgekiend, modern concept. Door hun gebogen vorm verlenen ze op esthetisch vlak meer diepgang in het aanzicht. Naast het volledig afgeronde profielvlak worden de Ellips-profielen gekenmerkt
door een inbouwdiepte van 70 mm. Ze passen bovendien in elke stijl, van klassiek tot modern, zowel recht als schuin.

MEER DETAIL >>>

   

ELLIPS

Ferro: aluminium met een Ďlookí van staal

Wie gevoel heeft voor architectuur, zal zeker aangetrokken worden door de Ferroramen.
Deze combineren de ranke en elegante vormen van staal met alle voordelen van duurzaam aluminium, zijnde een hoge isolatiewaarde en een goede bescherming tegen inbraak. Bovendien vergt aluminium een minimaal onderhoud en is het aantal mogelijke kleurencombinaties haast oneindig.

MEER DETAIL >>>

 

FERRO

Retro: traditionele Ďlookí, geavanceerde kwaliteit

Het Retro-raam heeft een inbouwdiepte van 70 mm. Het wordt gekenmerkt door de traditioneel klassiek gevormde en verdiepte raamvleugel met smal aanzicht. Het kader en de vleugel liggen daardoor als het ware in hetzelfde vlak.
Samen met de afgeronde hoeken creŽert dat een elegant, klassiek ogend raam uit duurzaam aluminium en geproduceerd aan de hand van de allermodernste technieken.

MEER DETAIL >>>

 

RETRO

Strato: klassieke look, eigentijdse technologie

Wie een nostalgische toets aan zijn woning wil meegeven, zal in het Strato-aanbod van Profel zeker zijn stijl tegenkomen. Vleugels van dit type zijn immers uitgerust met een schuine kant waardoor ze de stopverf van oude ramen imiteren. Strato-vleugels combineren dan ook perfect met onze Renaissance-ramen, al dan niet voorzien van Profel-sierlijsten.

MEER DETAIL >>>

 

STRATO

webdesign by EDITUS © 2010