Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS
 
Profel aluminium ramen en deuren geven je een warm gevoel. Elegant en stijlvol boezemt het aluminium raam vertrouwen en veiligheid in. Het technisch uitgekiend concept biedt oplossingen voor alle bouwwensen. Zo laat de opbouw van de profielen, een binnen- en buitenprofiel uit aluminium, verbonden door een thermische onderbreking uit kunststof, toe binnen en buiten verschillende kleuren toe te passen.
Kwaliteit en keuze vertalen zich in een hoogwaardige polyester poedercoating in de basiskleuren of een anodisatie, afgeronde buitenhoeken, drie-kamersysteem met drie rondomlopende dichtingen, meervoudige hoekverbindingen, inbraakwerende sluitnokken en zoveel meer.
Het Profel raamsysteem combineert op unieke wijze technische productkennis met esthetische verfijning.
Daarnaast koppelt Profel buitengewone warmte- en geluidsisolatie aan gebruiksvriendelijke veiligheidsvoorzieningen.

MEER DETAIL >>>

 

klik hier voor de volledige cataloog

 
Profel kunststoframen zijn stijlvol en geven je een rustig en tijdloos gevoel. De ramen zijn niet alleen duurzaam, de nerfstructuur maakt ze ook natuurgetrouw en onderhoudsvriendelijk (niet statisch). Je kiest voor kwaliteit met dit technisch beproefd, functioneel en met alle basiseigenschappen van stabiliteit en veiligheid uitgerust raam.
Profel biedt je een uitgebreid spectrum aan kleuren en houtimitaties in nerfstructuur zowel op de binnen- als op de buitenzijde van het raam.
Het Profel raamsysteem met zijn meervoudige kamers, drie dichtingen en inbraakwerend beslag onderscheidt zich in doorgedreven en aangepaste detailoplossingen. In jouw woning zal je deze spitsvondigheden, esthetisch fraai in afwerking, waarderen.

MEER DETAIL >>>

   

klik hier voor de volledige cataloog

   
Profel houten ramen zijn hartveroverend. Het gebruikte hout is duurzaam en ecologisch behandeld. Profel vindt ook perfect het evenwicht tussen een uniek, onvoorspelbaar natuurproduct en de technische beheersing van ultramoderne fabricage en behandeling.
Onderhoudsvriendelijk door een minimum aan groeven, met een onzichtbare afwatering in een esthetische afwateringsgroef, een dubbele rondomlopende dichting en nog vele andere eigenschappen is Profel haar tijd vooruit.
De grootste zorg en aandacht besteedt Profel aan de duurzaamheid, gewenste vormgeving en afwerkingsgraad.
Een aangenaam ogende en kwalitatief hoogstaande eindafwerking laten je genieten van Profel houten ramen en deuren. De natuur en het Profel raam in hout garanderen een warm en comfortabel gevoel.

MEER DETAIL >>>

klik hier voor de volledige cataloog

webdesign by EDITUS 2010