Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS

De Doncker levert u grote verscheidenheid en oppervlakte- designs, uitstekende veiligheids- systemen, gepatenteerde knelbeveiliging voor de vingers, innovatieve beslagtechniek en intelligente aandrijfsystemen.
Een garantie van 10 jaar is het bewijs van ons vertrouwen in de kwaliteit.

Ruimte voor binnen en buiten
De sectionaalpoort bestaat uit boven elkaar geplaatste segmenten en trekt zich ruimtebesparend onder het plafond van de garage terug. Zo kan de ruimte vóór en in de garage volledig worden benut. Omdat de looprails achter de opening liggen, is de gehele inrit voor een personenwagen of zelfs een kleine transportwagen vrij.

Afgewerkt met veredeld staal
De garage sectionaalpoorten van De Doncker hebben een veredeld stalen oppervlakte met een klassiek cassetten- of ribprofiel en geven u veel speelruimte voor individuele vormgeving. U kunt kiezen uit drie representatieve oppervlaktestructuren: “glad”, “stucco” of “woodgrain”. Ook onder de oppervlakte wordt uitsluitend hoogwaardig materiaal toegepast. De meer-lagen-opbouw garandeert een uitstekende duurzaamheid.

Ook in massief hout leverbaar
Voor onze deuren uit massief hout gebruiken wij twee houtsoorten: de Europese spar van uitstekende kwaliteit en de fijnmazige hemlock van overzee. De deuren worden met een kleurloze impregnatie tegen schimmelaantasting, rotting en ongedierte beschermd. Als oppervlaktefinish wordt het geheel met een transparante lak afgewerkt.

Kleuren voor iedere smaak
De stalen sectionaalpoort is in bijna alle RAL-kleuren leverbaar. De houten deuren kunt u in vijf houtkleuren bestellen.

Comfortabele bediening
Door de elektrische aandrijving met afstandsbediening wordt het openen en sluiten heel gemakkelijk vanuit de auto mogelijk. Dit is vooral bij regen, kou en duisternis heel aangenaam. De verlichting wordt automatisch in- en uitgeschakeld. De speciale uitschakelautomatiek zorgt voor extra veiligheid, bijvoorbeeld bij spelende kinderen. De deuren voldoen aan de veiligheidseisen volgens DIN normen


                         >>> MEER DETAIL

webdesign by EDITUS © 2010