Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS

Momenteel is het verplicht (bij nieuwbouw) om de glasnorm NBN S 23-002 na te leven. De vertegenwoordigers van de firma De Doncker hebben de volledige scholing gedaan om deze glasnorm volledig en correct uit te voeren.
 

Onvervalst zicht op natuurlijke en schitterende tinten.

Kenmerkend voor hedendaagse gebouwen zijn grote glasoppervlakten. Er worden alsmaar hogere eisen gesteld aan de vormgeving in glas. De attractieve uitstraling speelt hierbij een steeds grotere rol. Architecten en vormgevers verlenen meer en meer hun voorkeur aan neutraliteit in kleur. Tegelijkertijd moet het warmte-verlies tot een minimum beperkt worden. Dankzij intensieve research voldoet PROFELPLUS nu al aan de in de toekomst verwachte wettelijke normen en aan de wens om nog meer energie te besparen. Dit wordt extra bevorderd door de hoge G-waarde van PROFELPLUS die eveneens de zoninstraling benut voor het opwarmen van een ruimte. Daarbij komt de uitstekende U-waarde (vroegerK- waarde) van 1.1 W/m2K die het warmteverlies naar buitentoe aan banden legt. Het resultaat: een vermindering in de stookkosten en het energieverbruik en dus tevens een verminderde uitstoot van schadelijke stoffen.

>>> MEER DETAIL

Meerdere mogelijkheden in de vormgeving dankzij een buitengewone kleurneutraliteit.

PROFELPLUS biedt vormgevers en architecten nieuwe perspectieven in vormgeving en esthetica. De nieuwe ontwikkeling PROFELPLUS combineert optimale kleurneutraliteit met een uitstekende warmte-isolatie. Conventionele isolatielagen vertoonden tot nu toe een verkleuring in het glas. PROFELPLUS blijft dankzij een nieuwe coating helder van kleur en is door het sterk gereduceerde spiegeleffect in harmonie met de rest van de gebruikte bouwmaterialen. Dankzij vooruitstrevende technieken beantwoordt dit nieuwe isolerende glas ruimschoots aan de isolatievoorschriften en de hoge eisen op het gebied van esthetiek. De kleurneutraliteit van PROFELPLUS valt te vergelijken met die van een ongecoat floatglas. Eén blik door de glasruit biedt onvervalst zicht op natuurlijke en schitterende kleuren. Met PROFELPLUS kunnen glasvoorzieningen van iedere orde van grootte ontwikkeld engerealiseerd worden, en worden plannen en ideeėn
voor een aantrekkelijke persoonlijke uitstraling verwezenlijkt. PROFEL PLUS biedt alle vormgevers en architecten een maximum aan vrijheid en flexibiliteit in gebruik.

De nieuwe deklaag kan tegen een stootje.

De keramiekachtige beschermlaag van PROFELPLUS maakt het glas zeer roestvasten krasbestendig. Hinderlijke schitteringen worden aanzienlijk verminderd. De verschillende lagen van dun metaal en metaaloxide zijn aangebracht door middel van een sputtermethode in een hoogvacuüm-magnetron. Dit is een enorm voordeel, want het zijn juist deze harde lagen die het glas zijn karakteristieke eigenschappen verlenen. Daarom staat het productieproces op zich onder voortdurende volautomatische controle en worden de waarden van elke aparte laag getest.
De nieuwe deklaag garandeert de langdurige werking van PROFEL PLUS.

Hoog rendement door lage U-waarde en hoge G-waarde.

Het gat in de ozonlaag wordt groter, het broeikaseffect veroorzaakt klimaatsveranderingen. De verbranding van fossiele brandstoffen versnelt deze ontwikkelingen. Daarom mag een vermindering in de uitstoot van schadelijke stoffen niet langer uitblijven. De wereld van de bouw kan zijn steentje hieraan bijdragen door gebouwen beter te isoleren. De isolerende beglazing PROFELPLUS met haar technische kwaliteiten biedt hier de uitkomst: de U-waarde bedraagt slechts 1.1 W/m2K. Een lage U-waarde betekent een verminderd energieverbruik en dus een vermindering van het stookolieverbruik. Dit resulteert in aanmerkelijk verminderde stookkosten en een toename van het wooncomfort door een hogere temperatuur van de glasplaat. Een verminderde uitstoot van CO2 veroorzaakt minder schade aan het milieu. Bovendien gebruikt PROFELPLUS de zon als warmtebron, wat de energiekosten en de uitstoot van schadelijke stoffen nog verderbeperkt. De hoge lichttransmissie en neutrale kleur van PROFEL PLUS bieden een kanten- klare oplossing voor de beglazing van moderne en gemoderniseerde gebouwen.


Combi neutraal 70/40 - Glas voor alle seizoenen

COMBI NEUTRAAL® is een uiterst dunnen metalen coating die op glas wordt aangebracht door middel van een speciaal hoogtechnologisch procedé. Deze coating bestaat uit negen afzonderlijke lagen die samen een dikte hebben van maar een duizendste van een millimeter. Dit is voldoende om het glas uitzonderlijke materiėle eigenschappen en waarden te geven die vroeger onbereikbaar waren. COMBI NEUTRAAL® is de nieuwe standaard op het gebied van de glastechnologie en biedt de gebruiker van dit glas perspectieven die tot op heden onbekend waren gebleven. COMBI NEUTRAAL® is de vrucht van jarenlang
onderzoek. Het resultaat is een isolerend glas dat uitstekend is aangepast aan de menselijke noden, en dat ook in alle aspecten voldoen aan de milieuvereisten.

COMBI NEUTRAAL® garandeert een aangename koelte in de zomer en comfortabele warmte in de winter.

>>> MEER DETAIL

webdesign by EDITUS © 2010