Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > PRODUCTEN    RAMEN   DEUREN   VERANDA   POORTEN   ZONWERING   VERLUCHTING   GLAS


Aluminium deuren zijn verkrijgbaar in de vleugeltypes Rondo, Ellips, Strato en Fino. Deze kan u verder verfraaien met tal van panelen. Naast alle vleugeltypes heeft Profel nog een extra vleugeloverdekkend deurpaneel bedacht. De Plano deuren hebben een uiterst modern en vlak uiterlijk. Bovendien bedekt het paneel de vleugel helemaal. Vandaar dat deze van buitenaf gezien volledig onzichtbaar is.

Facetpaneel met
sierlijst

Cilinderplaatje in dezelfde kleur

Grepen in de kleur
van de deur

PLANO deuren met onzichtbare vleugel

PLANO deuren in de reeks 80

Meer dan 200 paneelmodellen in alle Profel-structuurfoliekleuren voor uw eigen, unieke deur!

MEER DETAIL >>>
 

 ALU PANELEN

Ramen en deuren vormen één decoratief geheel. Niettemin is de deur - in het bijzonder de 'voordeur' - het element bij uitstek om uw creativiteit op los te laten gaan. In het Profel-gamma vindt u honderden panelen en deurmodellen met diverse accessoires. Met andere woorden, u krijgt van ons alle tools om van uw deur iets unieks te maken. Ga niet over één nacht ijs! De deur bepaalt immers de ziel en de stijl van uw woning. Kortom, ze geeft een gezicht aan uw huis.

Profel biedt een enorme waaier van moderne en klassieke panelen met rechte of gebogen lijnen, glasvullingen, siergrepen en deurbeslag waarmee u de deur volledig op uw smaak afstemt, waarbij de technische kwaliteiten van de deur behouden blijven. Ook maatwerk nemen we met plezier onder handen.

Ontwerp zelf uw uniek
deurmodel: klik hier.

Facetpaneel met
sierlijst

Cilinderplaatje in inox
of messing

Uitgebreid gamma siertrekkers

 

MEER DETAIL >>>
 

RELIEFPANELEN

De houten hef-schuifdeuren van Profel blinken uit door hun isolerende eigenschappen, hun robuust en veilig ontwerp en hun grote stabiliteit.Bij de fabricage wordt enkel hout van de allerhoogste kwaliteit gebruikt. Daarmee bent u verzekerd van een perfecte kwaliteit en een eenvoudig onderhoud.

Op elk moment wil Profel een garantie zijn voor een gevarieerd aanbod, kwaliteit, duurzaamheid en perfecte isolatie. Daarom fabriceren wij onze producten zelf. Alleen zo zijn wij zeker u producten van het
hoogste niveau te kunnen aanbieden.

Met Profel kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Onze deuren zijn immers uitgerust met diverse inbraakwerende mechanismes. Uw veiligheidsgevoel zal er enkel maar door toenemen!

 

Q_LINE PANELEN

In het Profel-aanbod vindt u een gevarieerd aanbod deurtypes en –panelen, waarmee u alle kanten uitkan. Zo kunnen de panelen inliggend, gelijkliggend of opliggend gemonteerd worden.

Voor meer detail van de houten schuifdeuren: klik hier.

MEER DETAIL >>>

webdesign by EDITUS © 2010