Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > DE DONCKER    PRODUCTKEUZE   ESTHETIEK   VEILIGHEID   SUBSIDIES   PROMO
Ga je voor aluminium? Verkies je kunstof? Of toch maar hout?

Elk materiaal heeft zijn eigenschappen, elk materiaal heeft zijn voordelen. De prijs is een argument, de kwaliteit nog meer. Ramen en deuren moeten de tand des tijds moeiteloos kunnen doorstaan. In weer en in wind.

Door de doorgedreven productontwikkelingen is elk type raam mogelijk in de verschillende types. Zo sterks zelfs dat je het verschil niet meer ziet tussen de drie, alu -pvc-hout. Elk product heeft de nodige profielen om bij elk type woning te passen en ook in de verschillende kleuren.
 

Mateloos comfort, met haast onbegrensde esthetische mogelijkheden

Profel-ramen en –deuren in aluminium combineren een laag gewicht met een uitzonderlijke robuustheid. De profielen zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan kleurschakeringen en is er mogelijkheid voor de combinatie van 2 kleuren (bicolor). De aluminium profielen zijn uitgerust met 3 kamers en 3 dichtingen en garanderen zo een optimale isolatie op het vlak van geluid en temperatuur. Het geavanceerde ontwerp biedt bovendien een grote bescherming tegen inbraak. Verschillende modellen zijn beschikbaar.

Mateloos comfort, met haast onbegrensde esthetische mogelijkheden

Profel-ramen en deuren in kunststof zijn het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen. Zo zijn onze kunststofprofielen altijd met staal versterkt, uitgerust met 4 kamers en 3 dichtingen en zijn ze voorzien van structuurfolie aan binnen- en buitenzijde. Dat resulteert in een ongeėvenaard comfort, een gemakkelijk onderhoud en een optimale veiligheid. Onze profielen zijn leverbaar in elk gewenst decor met mogelijkheid voor een combinatie van 2 kleuren (bicolor).

'Natuurlijk' een goede keuze

Voor een uitstekende warmte- en geluidsisolatie blijft hout een populaire keuze. Bij Profel hebt u de keuze uit meranti en afomosia. Onze houten profielen zijn voorzien van een zware houtselectie en zijn standaard uitgerust met inbraakwerend beslag. Om de voordelen van hout optimaal te benutten, zijn de profielen uitgerust met 2 dichtingen. De ecologische drenking op waterbasis en de statisch aangebrachte toplaag verhogen de duurzaamheid van de profielen, terwijl de warme uitstraling bewaard blijft.

webdesign by EDITUS © 2010