Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > DE DONCKER    PRODUCTKEUZE   ESTHETIEK   VEILIGHEID   SUBSIDIES   PROMO
Bekijk uw woning van op een afstand.

Ramen en deuren bepalen voor een groot stuk het uitzicht van een huis. Qua materialen heb je alle keus: van hout over aluminium tot pvc en andere producten.

Deuren en ramen moeten mooi zijn en een harmonieus geheel vormen met de woning. Onze vertegenwoordigers zijn dan ook opgeleid om esthetisch advies te geven.

Dezen bepalen in belangrijke mate het karakter en de uitstraling van uw woning, geheel naar uw eigen stijl. De profielvorm, materiaalkeuze, kleur en indeling bepalen, in de juiste verhouding, een harmonisch gevelbeeld. Bijkomend feit is dat de waarde van uw huis drastisch zal toenemen indien sprake is van een goede staat van onderhoud
Wij streven ernaar u telkens de beste producten aan te bieden die er op de markt verkrijgbaar zijn. De beste producten, niet enkel kwaliteit en duurzaamheid maar ook esthetiek en veelzijdigheid.
 
De Doncker presenteert met trots een uitgelezen deuren collectie. Met ambachtelijk vakmanschap wordt met grote zorg uw deurvulling vervaardigd. De entree zegt iets over uw persoonlijkheid, een gepaste deurvulling is hierin bepalend. Exclusief op persoonlijk! Of het nu gaat om een klassieke, traditionele of moderne vorm met of zonder roestvrij staal, bij De Doncker bent u aan het goede adres. Uiteraard geeft De Doncker deskundig advies omtrent de diverse mogelijkheden van uw voor- en/of achterdeur.

>>> Kieuw uw voordeur

webdesign by EDITUS 2010