Home  /  Contact

 

OVER ONS PRODUCTEN NIEUWS PROJECTEN VACATURES

ARCHITECTEN
  > ARCHITECTEN    CERTIFICATEN   CAD TEKENINGEN   LASTENBOEK   REFERENTIES   UPLOAD

 

De firma De Doncker gebruikt enkel materialen met een certificaat.

Kijk in het lastenboek na of het buitenschrijnwerk beschreven wordt naar uw wensen. De certificatie van een bouwproduct garandeert dat het product overeenstemt met technische basisspecificaties, opgesteld door onafhankelijke deskundige instellingen. De firma De Doncker respecteert deze specificaties, hanteert een gecontroleerd fabricageproces en laat representatieve stalen onderzoeken door of onder toezicht van een onpartijdige en deskundige instelling.

Ook bij de controle op de werken en bij de oplevering hoeft de architect zich in principe geen zorgen te maken over de kwaliteit van de gebruikte producten. Anderzijds vormt de certificering van een product slechts een relatieve garantie. Er wordt alleen gewaarborgd dat het product voldoet aan een aantal kwalitatieve basisvereisten.

>>> klik hier voor het CEKAL certificaat.

  Komo certificaat

Dit certificaat is conform het Kiwa-Reglement voor Productcertificatie afgegeven door Kiwa. Afgifte van dit certificaat heeft plaatsgevonden na beoordeling van het kwaliteitssysteem van de producent. Het kwaliteitssysteem van de producent wordt regelmatig aan de hand van de geldende beoordelingsrichtlijn gecontroleerd door Kiwa. Kiwa is op grond daarvan van oordeel dat de in dit certificaat vermelde en door de producent vervaardigde producten, gemerkt met het certificatie merk zoals vermeld onder "Merken", bij aflevering geacht kunnen worden aan de in dit certificaat vermelde specificatie te voldoen.Isolerend dubbelglas, conform beoordelingsrichtlijn "Isolerend dubbelglas voor thermische isolatie", waarvan NEN 3567 "Glas voor gebouwen.
Isolerend dubbelglas. Eisen en beproevingsmethoden" onderdeel uitmaakt.

>>> klik hier voor het KOMO certificaat.

 
   

webdesign by EDITUS 2010